Inngangsmatter

MiljøMatter AS representerer flere produsenter og typer matter slik at du kan få det riktige mattesystemet til ditt inngangsparti.

I over 20 år har vi levert til store og små prosjekter over hele Norge.

Vårt hovedprodukt er AluPro inngangsmatter. I over 20 år vi har levert til mange hundre prosjekter over hele landet.

I vårt nordiske klima med våre vekslende forhold, må man velge riktig mattesystem for å få optimal effekt i forhold til å stoppe smuss og fuktighet. I tillegg skal mattene være solide og fremstå som et innbydende produkt. Mattene er det første som møter oss når vi går inn i et bygg.

 

 

AluPro skrapematter

AluPro skrapematter

Justerbar låsemekanisme gjør at matten enkelt kan justeres før den legges.

AluPro Skrapematter

AluPro  er en rullbar matte med et åpent system. Dvs at den fanger opp smuss og samler denne mellom profilene. Her blir det liggende og kan enkelt fjernes ved å rulle opp matta.

AluPro har et festesystem for stålvaieren som gjør at man kan justere matten i ettertid dersom ikke mattebrønnen har de nøyaktig oppgitte mål eller at det skal gjøres endring i ettertid. Dette er et av få entrè-mattesystemer som har tverrgående stag for optimal stabilitet i profilene.

Alle våre Viper modulmatter er slitesterke skrapematter som passer utmerket i entréer med stor trafikk . Overflaten er sklisikker og skraper effektivt bort all grov smuss. Mattene har en åpen struktur som stanser og samler opp store mengder grov skitt i entréen.

Vi har markedets beste priser på renholdsmatter. Våre renholdsmatter er av høy kvalitet og brukes av utleiefirmaer. Med et bredt utvalg av renholdsmatter på lager på Sundvollen kan vi tilby rask levering over hele landet. Renholdsmatter leveres i flere standardstørrelser.

Renholdsmatte Pro er en vaskbar matte i polypropylene med nitrilgummi bakside. Matten er laget ved å støpe gummien uten å smelte polypropylene fibrene. Baksiden av matten som består av nitrilgummi, er konturstøpt slik at den vil gi en sugekopp effekt til underlaget. Våre renholdsmatter har forsterkede kanter som gir den lang levetid. Pro stopper og holder på skitt, smuss, oljer, sand og fuktighet.

Emco 3-soners mattesystem er størst i Europa og selges over hele verden. Inngangsmatter fra Emco leveres i flere høyder, flere typer ilegg og kan tilpasses alle former.

Nuway har produkter av høy kvalitet for mange markedssegmenter som entréområder med tung trafikk. Sortimentet inneholder dessuten både enkel- og dobbeltsidige matter med ulike egenskaper, funksjoner og fordeler. Alle inngangsmattene fra Nuway produseres etter bestilling og tilpasses hvert enkelt prosjekt.

MiljøMatter AS representerer flere produsenter og typer matter slik at du kan få det riktige mattesystemet til ditt inngangsparti.