Inngangsmatter

Inngangsmatter er en viktig del av et effektivt renhold som smuss- og fuktbarriere. MiljøMatter AS representerer flere produsenter og typer matter i Norge slik at du kan få levert det riktige mattesystemet til ditt prosjekt. I vårt nordiske klima med våre vekslende forhold, må man velge riktig mattesystem for å få optimal effekt. Undersøkelser viser at opptil 90 % av smuss i en bygning kommer inn via føttene. Med effektive matter kan opptil 85 % av smuss og fukt stoppes i inngangen og bygget kan få et bedre inneklima. Her finner du et stort utvalg av forskjellige inngangsmatter:
AluPro skrapematter

AluPro skrapematter

AluPro lagt i mattebrønn. Tverrgående stag i profilene sikrer optimal stabilitet.

AluPro Skrapematter

AluPro inngangsmatter kommer i høydene 12, 17 og 22mm som de mest vanlige høydene, i tillegg til 27 og 42mm. Mattene leveres med en rekke standard ilegg og kan tilpasses de flest former. Aluminiumsprofilmatter (AluPro) er produsert med støyabsorberende list festet på undersiden av profilen.

AluPro  er en rullbar matte med et åpent system. Dvs at den fanger opp smuss og samler denne mellom profilene. Her blir det liggende og kan enkelt fjernes ved å rulle opp matta.

AluPro er et av få entrè-mattesystemer som har tverrgående stag for optimal stabilitet i profilene. AluPro har et festesystem for stålvaieren som gjør at man kan justere matten i ettertid dersom ikke mattebrønnen har de nøyaktig oppgitte mål eller at det skal gjøres endring i ettertid.

Viper modulmatter

Viper Original er en slitesterk skrapematte som passer utmerket i entreer med stor trafikk . Overflaten er sklisikker og skraper effektivt bort all grov smuss. Matten har en åpen struktur som stanser og samler opp store mengder grov skitt i entreen.

Viper Jaguar kommer i moduler på 10 x 40cm som kobles samme til hele matter etter ønsket størrelse.

Renholdsmatter

Vi har markedets beste priser på renholdsmatter. Våre renholdsmatter er av høy kvalitet og brukes av utleiefirmaer. MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av renholdsmatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele landet. Renholdsmatter leveres i flere standardstørrelser.

Renholdsmatte Pro er en vaskbar matte i polypropylene med nitrilgummi bakside. Matten er laget ved å støpe gummien uten å smelte polypropylene fibrene. Baksiden av matten som består av nitrilgummi som er konturstøpt, slik at den vil gi en sugekopp effekt til underlaget. Våre renholdsmatter har forsterkede kanter som gir den lang levetid. Pro stopper og holder på skitt, smuss, oljer, sand og fuktighet.

EMCO

Emco 3-soners mattesystem er størst i Europa og selges over hele verden. Inngangsmatter fra Emco leveres i flere høyder, flere typer ilegg og kan tilpasses alle former.

Nuway

Nuway har produkter av høy kvalitet for mange markedssegmenter som entréområder med tung trafikk. Sortimentet inneholder dessuten både enkel- og dobbeltsidige matter med ulike egenskaper, funksjoner og fordeler. Alle inngangsmattene fra Nuway produseres etter bestilling og tilpasses hvert enkelt prosjekt.