Informasjonskapsler

Vi har markedets beste priser  matter

Om vår håndtering av informasjonskapsler

Her finner du en beskrivelse av hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker dem, de ulike informasjonskapslene vi bruker, f.eks. hvilken informasjon som samles inn og hvordan dette benyttes og hvordan du kan velge dine preferanser. Ønsker du mer informasjon om hvordan vi bruker, lagrer og sikrer dine personlige data, se vår Personvernerklæring.

Du kan når som helst endre eller trekke tilbake din godkjenning for bruk av informasjonskapsler på våre nettsider.

Se menyvalget «Om oss» hvis du ønsker mer informasjon om hvem vi er, hvordan du kan kontakte oss og hvordan vi håndterer dine personlige data.

Din godkjenning gjelder følgende domene: miljømatter.no/matteleverandoren.no

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som inneholder enkle biter med informasjon. De lagres på din enhet (pc/nettbrett/telefon osv.) når en nettside lastes i din utforsker. Informasjonskapslene benyttes for at nettsidene skal fungere etter hensikten, gjøre de mer sikre, tilby en bedre brukeropplevelse og kartlegge og logge ytelsen på nettsidene våre og bruke denne informasjonen til forbedringer og feilrettinger.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Som de fleste nettjenester på nettet, bruker våre nettsider førstepars og tredjeparts informasjonskapsler av ulike grunner. Førsteparts informasjonskapsler er først og fremst nødvendige for at nettsidene skal fungere etter hensikten. Ingen informasjon som samles inn her knyttes til dine personlige data.

Tredjeparts informasjonskapsler på våre nettsider, benyttes primært for å kartlegge nettsidenes ytelse, hvordan du benytter vårt nettsted, bidrar til sikkerhet i våre tjenester, tilbyr relevant annonseinnhold for deg og generelt tilbyr deg en best mulig brukeropplevelse i tillegg til å bidra til en raskere interaksjon ved fremtidige besøk på våre nettsider.

Hvilke typer informasjonskapsler benytter vi?

Nødvendige: Noen informasjonskapsler er nødvendige for at du skal kunne nyttegjøre deg all funksjonalitet på dette nettstedet. Det gir oss mulighet til å håndtere brukersesjoner og eliminere sikkerhetstrusler. De samler ikke inn eller lagrer noen personlig informasjon. Et eksempel: Disse informasjonskapslene er nødvendige for at du skal kunne logge inn på din konto, legge produkter i handlekurven og logge ut. Og sikre at alt dette kan gjøres på en sikker måte.

Statistikk: Disse informasjonskapslene lagrer informasjon som antall besøk på disse nettsidene, antall unike besøkende, hvilke sider besøkende har vært innom, kilden den besøkende ble videresendt fra - f.eks. Google søk, osv. Denne informasjonen benyttes for å analysere hvor effektive nettsidene våre er og kan fortelle oss hvor vi trenger å forbedre oss.

Markedsføring: Våre nettsider inneholder ikke ekstern annonsering. Vi benytter imidlertid egen fremheving av varer og tjenester. Disse informasjonskapslene benyttes for å tilpasse forslag og tilbud til deg som en unik kunde. De gir oss også mulighet til å analysere hvor bra vi treffer med de forslagene vi presenterer for deg. Dette er informasjonskapsler som kan benyttes av tredjeparts-interessenter for annonsering rettet mot deg på andre nettsider.

Funksjonelle: Dette er informasjonskapsler som gir utvidede muligheter for ikke-essensiell funksjonalitet på våre nettsider. Dette inkluderer innebygget innhold som video eller deling av nettstedets innhold på sosiale medier.

Preferanser: Disse informasjonskapslene hjelper oss med å lagre ditt oppsett og dine preferanser som språk og benyttes ved fremtidige besøk på våre nettsider.

Hvordan kan du ha kontroll på dine informasjonskapsler?

Hvis du ønsker å endre dine preferanser senere i gjeldende sesjon, kan du klikke på «Informasjonskapsler» under «Administrer valg» nedenfor. Det vil hente opp godkjenningssiden igjen og du kan gjøre endringer eller avslå alle informasjonskapsler. Eller du kan klikke på «Aksepter» for å akseptere alle informasjonskapsler.

I tillegg vil ulike utforskere gi deg mulighet til å blokkere eller slette informasjonskapsler benyttet av ulike nettsteder. Du kan endre dine preferanser for hver utforsker til å blokkere/slette informasjonskapsler. For å finne ut mer om hvordan du kan forholde deg til informasjonskapsler, kan vi anbefale adressene: wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Administrer valg:

Direktevalg: Produktkategorier