Renholdsmatte Pro (60×90)

Renholdsmatte Pro er en vaskbar matte i polypropylene med nitrilgummi bakside. Matten er laget ved å støpe gummien uten å smelte polypropylene fibrene. Baksiden av matten som består av nitrilgummi som er konturstøpt, slik at den vil gi en sugekopp effekt til underlaget. Våre renholdsmatter har forsterkede kanter som gir den lang levetid. Pro stopper og holder på skitt, smuss, oljer, sand og fuktighet.

Pro's garn er antibakterielt. Garnet er gjennomfarget, noe som gjør at fargen ikke falmer. Renholdsmatte Pro reduserer kostnader med 20% i forhold til en nylonmatte. Den er mer effektiv, varer lengre og er rimeligere.

Beskrivelse

Vi har markedets beste priser på renholdsmatter. Våre renholdsmatter er av høy kvalitet og brukes av utleiefirmaer. MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av renholdsmatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele landet. Renholdsmatter leveres i flere standardstørrelser.

Det er viktig at velges riktige renholdsmatter til de riktige stedene. Det er her vi kommer inn med vår mangeårige kompetanse. Vi er her for å hjelpe deg med å velge de beste mattene til ditt bruk.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 60 × 90 × 0,9 cm
 

(Bredde/Lengde/Høyde)

Rengjøring:

Vaskes i maskin, støvsuges, høyttrykkspyles eller renses.