AluPro 22mm

AluPro er en solid aluminiumsprofilmatte som er enkel å legge og rengjøre. AluPro har tverrgående stag for optimal stabilitet i profilene. Profilen er produsert med støyabsorberende list festet på undersiden. Profilene er koblet sammen med en kraftig rustfri wire. AluPro brukes kan brukes i alle innganger med gangtrafikk og er ikke til hinder for bruk av rullestol.

Det anbefales å bruke rammer i mattebrønn. Rammene beskytter fliser, skifer, laminat, osv. mot skader.

De forskjellige typene av ilegg kan kombineres, for eksempel ved at det brukes to profiler med tekstil og en med børster for enda mer effektiv rengjøring.

Bruksområde:

  • kontorbygg
  • skoler
  • sykehus
  • offentlige bygg

Beskrivelse

Aluminiumsprofilmatter (AluPro) er produsert med støyabsorberende list festet på undersiden av profilen. AluPro er et av få entrè-matte-systemer som har tverrgående stag for optimal stabilitet i profilene. AluPro har et festesystem som gjør at man kan justere matten i ettertid dersom ikke mattebrønnen har de nøyaktig oppgitte mål.

Det anbefales å bruke rammer i mattebrønn, evt. med ankere for innmuring. Rammene beskytter fliser, skifer, laminat, osv. mot skader. De forskjellige typene av ilegg kan kombineres, for eksempel ved at det brukes to profiler med tekstil og en med børster for enda mer effektiv rengjøring.

Bruksområde: AluPro brukes i innganger med gangtrafikk som kontorbygg, skoler, sykehus, offentlige bygg, butikksentre og lignende.

Det mest vanlige er 22mm, men i noen tilfeller er det begrensninger på høyden i brønnen slik at det må benyttes matter med lavere høyde. Noen ganger er det satt igjen et felt i flisene til matter. Her er det 12mm som er mest brukt.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 2,2 cm
Pris per løpemeter

AluPro tilpasses ditt inngangsparti.