Personvernerklæring

Vi har markedets beste priser  matter

Personvern og sikkerhet

Vi lagrer ikke personopplysninger om deg på de åpne sidene på vårt domene. Når du er logget inn og bruker en av tjenestene der, blir personopplysningene dine behandlet på en sikker måte etter kravene i personopplysningsloven.

Informasjonskapsler

På våre domener brukes informasjonskapsler ("cookies") både på åpne og innloggede sider. Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom "innstillinger", "sikkerhet" eller liknende. Informasjonskapsler inneholder ikke personopplysninger og er ingen sikkerhetsrisiko for deg. Hvis du slår av informasjonskapsler i nettleseren din, vil ikke alle tjenester virke som de skal.

Vi bruker opplysninger fra informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og innholdet. Når du besøker vår nettsider, sender nettleseren din opplysninger til nettsidetjeneren. For hver side du åpner lagres opplysninger om hvilken side du er på, hvilken side du kommer fra og går til, hvilken nettleser du bruker, om du bruker PC eller mobile løsninger m.m. Slik kan vi forbedre flyten og opplevelsen for alle som bruker nettsiden.

Opplysningene brukes bare til å kartlegge hvordan og hvor mye våre nettsider brukes, men uten å identifisere IP-adresser.

Administrer valg:

Innlogging på våre domener

Innlogging på våre nettsider skal kun gjøres av godkjente brukere som har godtatt vår personvernerklæring.

Javascript.

De innloggede tjenestene på våre domener virker bare i nettlesere som støtter Javascript. Det er små programfiler som gjør at tjenesten virker som den skal. Hvis du får melding om at Javascript ikke er aktivert, kan du slå på gjennom "innstillinger", "sikkerhet" e.l.

Navigasjon i skjemaer. Når du fyller ut et skjema på våre domener, bør du bruke knappene eller lenkene i skjemaet for å gå fram og tilbake i skjemaet. Unngå fram- og tilbakeknappene i nettleseren, det kan noen ganger føre til at data blir lagret to ganger.

Direktevalg: Produktkategorier